Neem contact met ons op

Relatiegeschenken met logo zijn enorm in trek. Logisch, ze dragen bij aan een positief bedrijfsimago en zijn daarom onmisbaar voor iedere ondernemer. Ze zorgen voor naamsbekendheid, zijn eenvoudig te personaliseren en dragen bij aan een leuke herinnering. Relatiegeschenken met logo geven een perfecte eerste indruk van uw bedrijf en zijn daarom interessant voor uw doelgroep. Zoekt u een origineel cadeau om uw zakenrelaties te bedanken of zet u in op het weggeven van bedrukte gadgets tijdens uw deelname aan een beurs? Xima is dé partner om mee samen te werken in uw zoektocht naar relatiegeschenken voorzien van uw logo.

Xima - Passie voor bedrukt promotiemateriaal

Xima werkt met een klein en enthousiast team dagelijks aan het bedrukken van relatiegeschenken die passen bij uw bedrijf en doelgroep. Voor elke type onderneming hebben we een passend aanbod klantengeschenken. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde partners waardoor we u topcadeaus garanderen waar u geruime tijd plezier aan beleeft. Wij doen er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen en refereren met de cadeaus graag naar uw bedrijfsactiviteit of evenement. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos en vrijwel alles is bespreekbaar.

Waarom u kiest voor relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo bieden u als ondernemer diverse voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u uiteen:

  • Bedrukte relatiegeschenken zijn leuk om weg te geven en te ontvangen.
  • Relatiegeschenken zijn een relatief goedkope manier om het thema marketing vorm te geven binnen uw bedrijf.
  • Dankzij een ruim assortiment aan relatiegeschenken heeft Xima altijd een passend promotieproduct voor uw bedrijf.
  • Onze geschenken zijn eenvoudig te personaliseren en in deze zoektocht denken we graag met u mee.
  • Uw logo of boodschap komt altijd duidelijk in beeld zodat uw bedrijf optimaal onder de aandacht komt van uw doelgroep.

Koop online relatiegeschenken met logo

Bij Xima werkt het bestellen van relatiegeschenken met logo super gemakkelijk. U kiest uit wat u mooi vindt - dit kan ook in overleg met onze adviseurs - en wij zorgen er vervolgens voor dat de producten voor u worden bedrukt. Uiteraard ontvangt u van ons eerst een proefdruk wilt u er zeker van zijn dat het concept conform uw wensen is. Wij rekenen nooit meer aan dan de afgesproken prijs en streven er voortdurend naar uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Aarzel niet, maar bekijk ons veelzijdige aanbod en schrijf u daarnaast in voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Error 404