Over ons 2018-05-04T12:05:46+00:00

WIE ZIJN WE?

We zijn een klein flexibel bedrijf met een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken en gadgets voor bedrijven en verenigingen. Dit kan gaan van textiel tot schrijfwaren en electronica. Wij staan garant voor een goede service en een uitstekende relatie met u als onze klant. Ons moto is “U als klant ont-zorgen”.

HOE GAAN WE TE WERK?

U hoeft geen uren te zoeken op het internet. Wij zoeken met u mee naar dát originele gadget voor uw beurs, dát hoogwaardige relatiegeschenk voor uw vaste klanten en dié stijlvolle outfit voor u en uw personeel. Belangrijk in onze selectie is dat de producten nuttig zijn, aantrekkelijk zijn, leuk-om-te-krijgen en refereren naar uw bedrijfsactiviteit en/of thema van uw evenement.

Wij komen bij u langs om de mogelijkheden van bedrukking of andere personalisatie te bespreken.
Wij werken met gerenommeerde partners.

WAT IS ONZE BELOFTE?

  • Wij stellen kwalitatieve producten voor aan concurrentiële prijzen.
  • We zorgen ervoor dat uw logo of boodschap, correct, in de juiste kleur, gedrukt, gegraveerd of geborduurd wordt. U ontvangt steeds een drukproef voor akkoord of eventuele aanpassingen.
  • We leveren binnen de afgesproken levertermijn en bezorgen u een factuur aan de afgesproken prijzen, zonder verdoken extra kosten.