Neem contact met ons op

Originele relatiegeschenken zijn van ongekende waarde voor uw bedrijf. Ze komen goed van pas op een zakenbeurs of doen het goed als weggever. Het is een relatief voordelige manier om klanten te werven voor uw onderneming én te werken aan uw naamsbekendheid. Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten, dus is het belangrijk een keuze te maken voor een gadget dat past bij de stijl en uitstraling van uw bedrijf. Xima biedt u de keuze uit een groot assortiment originele relatiegeschenken die daadwerkelijk iets bijdragen aan de band die u opbouwt met uw doelgroep. Neem direct een kijkje naar ons aanbod en laat u verrassen door wat er mogelijk is.

Wie is Xima?

Bij Xima voelen we ons als een vis in het water als het aankomt op originele relatiegeschenken en het bedrukken van promotieartikelen. Wij hebben namelijk een ongekende passie voor mooie producten die tevens iets bijdragen aan het succes van uw onderneming. Met een klein en enthousiast team gaan we dagelijks op zoek naar relatiegeschenken en promotieartikelen die van toevoegde waarde zijn voor ondernemers. De passie die wij hebben, ziet u terug in ons ruime aanbod relatiegeschenken, maar ook in de service die wij bieden aan al onze klanten.

Waarom u originele relatiegeschenken bestelt bij Xima

Het is altijd interessant om relatiegeschenken te bestellen bij Xima. Waarom kiest u voor onze producten en dienstverlening?

  • U kiest voor een bedrijf met passie én de nodige jaren ervaring in het bedrukken van promotieartikelen.
  • We denken met u mee in uw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk voor uw doelgroep.
  • We komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en aan de hand daarvan een prijsopgave te overhandigen.
  • Wij reiken u kwalitatieve producten aan tegen concurrentiële prijzen. Dit maakt het meer dan aantrekkelijk om bij ons uw bestelling te plaatsen.
  • Een kleine attentie voor uw klanten nodig? Kies bijvoorbeeld uit USB sticks, bedrukte T-shirts, sleutelhangers en rugzakken.

 

Plaats direct een order in onze webshop

Bent u overtuigd van wat Xima u te bieden heeft en investeert u graag op slimme wijze in het voortbestaan en succes van uw bedrijf? Aarzel niet om bij ons uw originele relatiegeschenken te bestellen en ze te laten bedrukken met uw logo of een opvallende slogan. De mogelijkheden zijn eindeloos: of het nu gaat om schrijfwaren, textiel of elektronica, bij Xima kan vrijwel alles! Dit maakt het voor u interessant om een aankoop te doen via onze site. U ontvangt altijd eerst een proefdruk en u betaalt nooit meer dan wat met u werd afgesproken. Niets missen van Xima? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en LinkedIn.

 

Error 404