Neem contact met ons op

Met duurzame relatiegeschenken investeert u op slimme wijze in het voortbestaan van uw bedrijf. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, juist ook binnen het bedrijfsleven. U herinnert klanten en relaties op unieke wijze aan het thema duurzaamheid door dit te verwerken in uw relatiegeschenken. Daarmee geeft u iemand een betere wereld cadeau zónder dat u zichzelf tekort doet. Bij Xima bent u aan het juiste adres in uw zoektocht naar een duurzaam relatiegeschenk. Wij bieden u talloze mogelijkheden om meer klanten te werven voor uw bedrijf, uiteraard op een unieke en duurzame manier.

Maak kennis met Xima

Bij Xima hebben we een ongekende passie voor duurzame relatiegeschenken. Wij dromen van een betere wereld en dit ziet u ook terug in onze gifts & gadgets. Relatiegeschenken met logo laten de regel van wederkerigheid in werking treden. Het maakt de kans groter dat prospecten zaken met u doen of klanten ook in de toekomst bij u terugkomen. Relatiegeschenken die u bij ons koopt, zijn eenvoudig te personaliseren met uw logo of andere opdruk. Ontdek welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf en neem direct een kijkje naar ons aanbod geschenken.

Welke voordelen biedt Xima?

Xima is een prettige partner om mee samen te werken in uw zoektocht naar passende en duurzame relatiegeschenken. Welke voordelen hebben wij u te bieden?

  • We bieden ondersteuning in uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk voor uw bedrijf.
  • We staan garant voor een uitstekende service en hanteren korte lijnen qua communicatie met onze klanten.
  • We werken dagelijks samen met gerenommeerde partners en komen graag bij u langs om onze mogelijkheden toe te lichten.
  • Duurzame relatiegeschenken zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden absoluut meerwaarde aan uw doelgroep.
  • De factuur die u ontvangt is nooit hoger dan de vooraf afgesproken prijs.

Bestel duurzame relatiegeschenken bij Xima

Heeft u op korte termijn duurzame relatiegeschenken nodig die van toevoegde waarde zijn voor uw relaties? Neem dan een kijkje bij ons aanbod relatiegeschenken en laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. U ontvangt altijd eerst een proefdruk en bovendien leveren we snel. We doen dit pas nadat uw wensen omtrent personalisatie of ander soort bedrukking voor ons helder en duidelijk zijn. Wilt u niets missen van Xima? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en volg Xima op social media. Zowel op Facebook als LinkedIn zijn we actief en maakt u kennis met onze acties en gadgets.

 

Error 404